BEL ONS
030 227 0795
ADRES
Reactorweg 17, 3542 AD Utrecht
OPENINGSTIJDEN
24/7 Bereikbaar

Platte daken

Na een hevige storm, bij veel regen of hagel en door bijvoorbeeld slijtage, kunnen er kleine scheurtjes of barstjes in uw dakbedekking komen. Hoewel dit op het eerste gezicht niet direct zichtbaar en vervelend is, vormt een dergelijke beschadiging aan uw bitumen dak het begin van veel ellende.

Bij een volgende regen- of hagelbui kan het vocht tussen deze scheurtjes naar binnen komen, waar het langzaam in uw houtwerk trekt. In de meeste gevallen heeft u dit zelf niet door, waardoor er ook rottende plekken in het houtwerk kunnen ontstaan. Dit kan veel schade aan uw dak veroorzaken.

Dakrenovatie Expert is al meer dan 25 jaar dé dakspecialist van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken, van stijle daken tot platte daken. Onze klanten waarderen ons met een 9.3!

Vraag direct een offerte aan!

Waarom Dakrenovatie Expert?

Platte daken

Vraag direct een offerte aan!

Waarom Dakrenovatie Expert?

Na een hevige storm, bij veel regen of hagel en door bijvoorbeeld slijtage, kunnen er kleine scheurtjes of barstjes in uw bitumen dakbedekking komen. Hoewel dit op het eerste gezicht niet direct zichtbaar en vervelend is, vormt een dergelijke beschadiging aan uw platte dak het begin van veel ellende.

Waarom is plat dakreparatie nodig?

Dakreparatie kan om verschillende redenen nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het verschuiven van dakpannen door een storm of beschadiging van een dak door een omgewaaide boom. Deze zaken gebeuren gewoon en zijn (bijna) niet te voorkomen. Daarnaast kunnen ook grote temperatuursverschillen oorzaak zijn van lekkages. Deze verschillen in temperatuur kunnen dakbedekkingen namelijk laten uitzetten en inkrimpen, waardoor scheuren en breuken kunnen ontstaan. Maar ook vervuiling op uw dak kan kleine beschadigingen veroorzaken met lekkages als gevolg. Dit soort schade kan vaak voorkomen worden of in een vroeg stadium worden opgespoord door regelmatig dakonderhoud. Laat daarom uw dak repareren door Dakwerken Nederland, dé dakspecialist meer meer dan 25 jaar ervaring.

Dakreparatie kan om verschillende redenen nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het verschuiven van dakpannen door een storm of beschadiging van een dak door een omgewaaide boom. Deze zaken gebeuren gewoon en zijn (bijna) niet te voorkomen. Daarnaast kunnen ook grote temperatuursverschillen oorzaak zijn van bijvoorbeeld lekkages. Laat daarom uw dak repareren door Dakrenovatie Expert, dé dakspecialist met meer meer dan 25 jaar ervaring.

Deze klanten zijn weer 100% tevreden!

H.J. Labeur

5/5

” Onze schoorsteen stonk op de zolder en wij stopten daarom met onze houtkachel. Evert erbij gehaald en deze kwam met zeer effectieve aanbevelingen. Schoorsteen opnieuw gevoegd en geïmpregneerd, nieuw lood en een door de wind aangedreven rookafzuiger op schoorsteen gemonteerd. Tevens zijn alle nokpannen opnieuw vast gezet. Platje van de dakkapel en van de aanbouw (beneden) voorzien van nieuwe dakbedekking en extra isolatie. Evert en zijn team werken zeer effectief en professioneel en komen de afspraken na. Wij kunnen weer veilig stoken en en zijn voor jaren verzekerd van uitstekend gerepareerd dak en schoorsteen. “

Andre

4.5/5

” Wij hadden met de afgelopen zware regenval een lekkage in de woonkamer. Het viel niet mee om dat gerepareerd te krijgen totdat wij Evert aan de telefoon kregen. Hij kwam snel langs, ging het dak op, maakte foto’s om de “toestand op het dak” te laten zien. Vervolgens werd er direct een offerte gemaakt. De reparatie werd ook snel en kwalitatief uitgevoerd. Evert zelf kwam de volgende dag de kwaliteitscheck uitvoeren. Wij hebben daarna ook gelijk het daklood en de kantstroken laten vervangen. Prima werk!!! “

Sonja

5/5

” Ik ben tevreden met Dakrenovatie Expert. Het eerste contact en maken van een offerte verliep prettig, Evert is steeds direct te bereiken, kon al enkele dagen later komen en was dan ook steeds op tijd. Heel fijn na veel slechte ervaring met het nakomen van afspraken. De werkzaamheden konden ook verrassend snel worden uitgevoerd. Evert en zijn team hebben goed werk geleverd, vrolijke ploeg, het dak ziet er nu goed uit en heeft na een stevige bui de volgende nacht meteen zijn waarde bewezen. En als je een babysitter nodig hebt dan kan dat ook nog eens even tussendoor ;). “

bitumen dak dakrenovatie expert

Dé plat dak expert

Elk soort schade heeft een eigen manier van repareren nodig. Een plat dakreparatie is dan ook altijd maatwerk. Of het nu om een plat dak op een schuur gaat, of bitumineuze dakbedekking op je woning, voor Dakrenovatie Expert is dit allemaal geen probleem. Als u problemen ervaart, neemt u dan zeker even contact op met onze specialisten.

Elk soort schade heeft een eigen manier van repareren nodig. Een plat dakreparatie is dan ook altijd maatwerk. Bij Dakrenovatie Expert bent u hiervoor in ieder geval aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het repareren van platte daken. Neem daarom zeker contact met ons op voor het bespreken van uw situatie. Of het nu om een plat dak op een schuur gaat, of bitumineuze dakbedekking op je woning, voor Dakrenovatie Expert is dit allemaal geen probleem. Als u problemen ervaart, neemt u dan zeker even contact op met onze specialisten.

Onze diensten

Dakgoten reparatie

Vogeltrim plaatsen

Schoorsteenvegen

Dakgoten reinigen

Dakinspectie

Dakreparatie

Dakgoot drain

Schoorsteenkap

Stormschade

Bij ons zit je goed!

Wij krijgen de klus altijd geklaard. Maakt niet uit hoe groot de klus is. Wij onderscheiden ons daarnaast van andere dakdekkers met de volgende USP’s:

Bij ons zit je goed!

Wij krijgen de klus altijd geklaard. Maakt niet uit hoe groot de klus is. Wij onderscheiden ons daarnaast van andere dakdekkers met de volgende USP’s:

Bedrijfsgegevens

Dakrenovatie Expert
Reactorweg 17
3542 AD Utrecht

Copyright 2019 – Gebouwd door Online Bazen

Call Now ButtonBel ons direct!