BEL ONS
030 227 0795
E-MAIL
info@dakrenovatie-expert.nl
ADRES
Reactorweg 17, 3542 AD Utrecht
OPENINGSTIJDEN
24/7 Bereikbaar

Dakinspectie

Is uw dak al enige tijd niet geïnspecteerd dan kunt u een dakinspectie laten uitvoeren. Ook wanneer bijvoorbeeld de functie van het dak veranderd biedt een dakinspectie uitkomst. Lekkages of bijvoorbeeld stormschade kunnen op deze manier in de toekomst worden voorkomen. Met een vrijblijvende dakinspectie krijgt u inzicht in uw dak.

Dakrenovatie Expert is al meer dan 25 jaar dé dakspecialist van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken, van stijle daken tot platte daken. Onze klanten waarderen ons met een 9.8!

WELKE PROBLEMEN VOORKOM JE DOOR DAKINSPECTIE?

Onderstaande problemen kunt u vaak voorkomen door tijdig uw dak te laten inspecteren:

 • Pannen die door storm of windvlagen niet meer op hun plaats liggen en niet goed meer op elkaar aansluiten waardoor op den duur (dak-)lekkage ontstaat
 • Pannen die tijdens een storm van het dak waaien en voor een uiterst gevaarlijk situatie kunnen zorgen
 • Aantasting van houtwerk of isolatiemateriaal
 • Vocht of schimmel op binnenmuren of plafond
 • Aantasting van pannen of dakbedekking door algen of mos
 • Lekkage van nokvorsten of losliggende nokvorsten
Dienst Prijs
Dakinspectie GRATIS

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van dakinspecties en dakreparaties. Op basis van de bevindingen wordt een deskundig advies opgesteld. Mochten er werkzaamheden nodig zijn en wilt u dit laten uitvoeren dan maken wij een uitgebreide offerte op. Deze offerte omvat een uitgebreide omschrijving van de bevindingen en een technische omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden.

Een dakinspectie is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. De waarde van een dakinspectie hangt vaak af van de leeftijd van het dak, de tijd die er tussen nu en de vorige dakinspectie zit en de kwaliteit van het dak.

Het is belangrijk om met regelmaat uw schoorsteen, schoorsteenkap en rookkanalen te laten controleren. Bij veel stoken zal dit twee maal per jaar moeten gebeuren, bij het matig tot weinig gebruik adviseren wij tenminste een keer per jaar uw schoorsteen en rookkanalen vakkundig te laten vegen en controleren.

Voorkomen dat vogels onder uw dakpannen gaan zitten? Wij plaatsen vogeltrim voor slechts €39,- per strekkende meter. Dit is inclusief voorrijdkosten!


Meer informatie ontvangen? (Binnen 1 dag contact!)

  Naam:(verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Woonplaats: (verplicht)

  Specifiek interesse in:

  Eventuele toelichting/vragen

  [thememove_icon icon_fontawesome=”fa fa-users” font_size=”26″ font_color=”#111111″]

  Een afspraak maken of uw vragen stellen?

  Neem direct contact op met de dakspecialist en krijg een van onze specialisten aan de lijn.

  [thememove_button text=”NEEM CONTACT OP” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.dakrenovatie-expert.nl%2Fcontact%2F|title:Contact%20opnemen|”]
  WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright 2019 - Gebouwd door Online Bazen
  Call Now ButtonBel ons direct!