BEL ONS
030 227 0795
E-MAIL
info@dakrenovatie-expert.nl
ADRES
Reactorweg 17, 3542 AD Utrecht
OPENINGSTIJDEN
24/7 Bereikbaar

Dakgoten schoonmaken

HOE ONTSTAAT EEN SCHOORSTEENBRAND?

Dakgoten en regenpijpen zijn belangrijk voor de afvoer van uw hemelwater. Een dakgoot die kapot is kan zorgen voor veel lekkageschade. Bij Dakrenovatie Expert kunt u terecht voor het reinigen en repareren van uw dakgoten. Dus: Of het nu gaat om het repareren van uw dakgoot, een vrijblijvende controle om te bekijken of uw dakgoot nog in orde is of het schoonmaken van uw dakgoten, bij Dakwerken Nederland bent u altijd aan het juiste adres.

DE GEVOLGEN VAN EEN LEKKE DAKGOOT

Wanneer je niet tijdig ingrijpt bij een vervuilde dakgoot, is de kans groot dat u last krijgt van lekkages en waterschade. Deze lekkages en waterschade beginnen vaak op het dak, maar bij grote lekkages ontstaat er een grote kans op waterschade binnenshuis. Waterschade, in de vorm van vochtvlekken, brengt vervolgens schimmelvorming met zich mee. Tevens kan ook de dakgoot zelf schade oplopen. Bij een grote hoeveelheid stilstaand water in uw dakgoot en/of regenpijn is het ook mogelijk dat de dakgoten en/of regenpijpen gaan scheuren.

Dakgoten schoonmaken Prijs
Per meter €2,-
Meerdere dakgoten Op aanvraag
Meerdere dakgoten/zijdes Op aanvraag

Het doel van een dakgoot is om overtollig regenwater gemakkelijk af te voeren om zo schade aan uw huis te voorkomen. Via de dakgoot en de regenpijp kan het regenwater dan meteen de grond in, mits de dakgoot goed schoon is. Ophoping van vuil, bladeren, takjes, mos en vogelpoep zorgen er echter voor dat dakgoten nog weleens verstopt raken. In dat geval kan het regenwater niet goed afgevoerd worden waardoor lekkages en andere problemen ontstaan.

Door jouw dakgoten minimaal één keer paar jaar te laten reinigen, kun je problemen tijdig signaleren en de kans op vervelende schade minimaliseren.

Meer informatie ontvangen? (Binnen 1 dag contact!)

  Naam:(verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Woonplaats: (verplicht)

  Specifiek interesse in:

  Eventuele toelichting/vragen

  [thememove_icon icon_fontawesome=”fa fa-users” font_size=”26″ font_color=”#111111″]

  Een afspraak maken of je vragen stellen?

  Neem direct contact op met de dakspecialist en krijg een van onze specialisten aan de lijn.

  [thememove_button text=”NEEM CONTACT OP” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.dakrenovatie-expert.nl%2Fcontact%2F|title:Contact%20opnemen|”]
  WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright 2019 - Gebouwd door Online Bazen
  Call Now ButtonBel ons direct!