BEL ONS
030 227 0795
E-MAIL
info@dakrenovatie-expert.nl
ADRES
Reactorweg 17, 3542 AD Utrecht
OPENINGSTIJDEN
24/7 Bereikbaar

Dakgoten repareren

Dakgoten en regenpijpen zijn belangrijk voor de afvoer van uw hemelwater. Een dakgoot die kapot is kan zorgen voor veel lekkageschade. BijDakrenovatie Nederland kunt u terecht voor het repareren van uw dakgoten. Ook kunt u bij ons terecht voor het schoonmaken van uw dakgoten.

WAAROM DAKGOOT REPARATIE?

Bij een lekkende dakgoot is het verstandig om deze dakgoten tijdig te laten repareren. Wij van Dakrenovatie Expert zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van uw dakgoten en het repareren van uw lekkende dakgoten. Wij werken in heel Nederland. U kunt bij ons snel een afspraak inplannen, bij vragen kunt u ook direct contact opnemen.

Dienst Prijs
Deuraanbieding €5,- per zijde
Normale prijs €7,50 per zijde

Heeft u een kapotte dakgoot? Wij van Dakrenovatie Expert zijn hierin gespecialiseerd. Voor elk probleem is er een oplossing. Die oplossingen zijn verschillend, want alle beschadigingen zijn anders. Vaak zijn kleine reparaties voldoende, maar in sommige gevallen is het noodzakelijk de gehele dakgoot te repareren of zelfs te vervangen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij meerder lekkages in één goot. Wij repareren uw dakgoot bijv. met EPDM of Everseal of Mariseal.

ls uw dakgoot ernstig beschadigd is of zodanig verouderd, dan kan het tijd zijn voor vervanging. Misschien twijfelt u of vervangen wel nodig is? In sommige gevallen is reparatie voldoende. Wij van Dakrenovatie Expert kunnen u door onze ervaring en kennis informeren en adviseren over de beste oplossingen. Om te bepalen of vervanging of reparatie nodig is, wordt gekeken naar alle meespelende factoren. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zorgen er altijd voor dat uw dakgoot zo professioneel mogelijk wordt vervangen of gerepareerd.


Meer informatie ontvangen? (Binnen 1 dag contact!)

  Naam:(verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Woonplaats: (verplicht)

  Specifiek interesse in:

  Eventuele toelichting/vragen

  [thememove_icon icon_fontawesome=”fa fa-users” font_size=”26″ font_color=”#111111″]

  Een afspraak maken of uw vragen stellen?

  Neem direct contact op met de dakspecialist en krijg een van onze specialisten aan de lijn.

  [thememove_button text=”NEEM CONTACT OP” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.dakrenovatie-expert.nl%2Fcontact%2F|title:Contact%20opnemen|”]
  WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright 2019 - Gebouwd door Online Bazen
  Call Now ButtonBel ons direct!