BEL ONS
030 227 0795
ADRES
Reactorweg 17, 3542 AD Utrecht
OPENINGSTIJDEN
24/7 Bereikbaar

Dé Dakdekker Specialist

Welkom bij Dakrenovatie Expert, jouw vertrouwde partner voor alles wat met daken te maken heeft. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige dakdekkersdiensten die de bescherming en waarde van jouw woning optimaliseren.

Ons ervaren team van dakdekkers is toegewijd aan het bieden van uitstekende service. Of je nu een nieuw dak nodig hebt voor je nieuwbouwproject, reparaties voor je bestaande dak, of professioneel dakonderhoud om je investering te beschermen, wij hebben je gedekt.

Wij koesteren het gezondheidsbelang van een volmaakt waterdicht en goed geïsoleerd dak. Onze deskundige dakdekkers zorgen ervoor dat jouw dak weerstaat aan de meest uitdagende weersomstandigheden en energie-efficiënt blijft. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit. 

Vraag direct een offerte aan!

Waarom Dakrenovatie Expert?

Wie zijn wij?

Dakrenovatie Expert is het bekendste dakdekkers bedrijf in de regio Utrecht. Met meer dan 25 jaar ervaring in verschillende soorten dakwerk renovaties en een gemiddelde klant tevredenheid score van 9,3 komen wij met de perfecte oplossing voor ieder project, groot of klein, dit maakt voor ons geen verschil.
Onze werkzaamheden lopen uiteen van advies tot uitvoering, dit gecombineerd met duidelijke afspraken en persoonlijk contact zorgt ervoor dat u nooit voor vervelende verassingen komt te staan. Onze prijzen zijn vooraf bekend.

Waarom Dakrenovatie Expert?

Elk soort schade heeft een eigen manier van repareren nodig. Een dakreparatie is dan ook altijd maatwerk. Bij Dakrenovatie Expert bent u hiervoor in ieder geval aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het repareren van vele verschillende soorten daken. Neem daarom zeker contact met ons op voor het bespreken van uw situatie. Of het nu om een plat of schuin dak gaat, of u nu dakpannen heeft of beschikt over bitumineuze dakbedekking, voor Dakrenovatie Expert is dit allemaal geen probleem. Als u problemen ervaart, neemt u dan zeker even contact op met onze specialisten. 

Deze klanten zijn weer 100% tevreden!

H.J. Labeur

5/5

” Onze schoorsteen stonk op de zolder en wij stopten daarom met onze houtkachel. Evert erbij gehaald en deze kwam met zeer effectieve aanbevelingen. Schoorsteen opnieuw gevoegd en geïmpregneerd, nieuw lood en een door de wind aangedreven rookafzuiger op schoorsteen gemonteerd. Tevens zijn alle nokpannen opnieuw vast gezet. Platje van de dakkapel en van de aanbouw (beneden) voorzien van nieuwe dakbedekking en extra isolatie. Evert en zijn team werken zeer effectief en professioneel en komen de afspraken na. Wij kunnen weer veilig stoken en en zijn voor jaren verzekerd van uitstekend gerepareerd dak en schoorsteen. “

Andre

4.5/5

” Wij hadden met de afgelopen zware regenval een lekkage in de woonkamer. Het viel niet mee om dat gerepareerd te krijgen totdat wij Evert aan de telefoon kregen. Hij kwam snel langs, ging het dak op, maakte foto’s om de “toestand op het dak” te laten zien. Vervolgens werd er direct een offerte gemaakt. De reparatie werd ook snel en kwalitatief uitgevoerd. Evert zelf kwam de volgende dag de kwaliteitscheck uitvoeren. Wij hebben daarna ook gelijk het daklood en de kantstroken laten vervangen. Prima werk!!! “

Sonja

5/5

” Ik ben tevreden met Dakrenovatie Expert. Het eerste contact en maken van een offerte verliep prettig, Evert is steeds direct te bereiken, kon al enkele dagen later komen en was dan ook steeds op tijd. Heel fijn na veel slechte ervaring met het nakomen van afspraken. De werkzaamheden konden ook verrassend snel worden uitgevoerd. Evert en zijn team hebben goed werk geleverd, vrolijke ploeg, het dak ziet er nu goed uit en heeft na een stevige bui de volgende nacht meteen zijn waarde bewezen. En als je een babysitter nodig hebt dan kan dat ook nog eens even tussendoor ;). “

Wat wij jou kunnen bieden

Nieuw dak voor nieuwbouwproject, dakrenovatie, of huisuitbreiding met extra dak.

Expertise om visie werkelijkheid te maken.

Begeleiding en advies over materialen en ontwerpen.

Specialisatie in diverse soorten daken.

Aanpassing aan specifieke behoeften en wensen.

Onze diensten

Dakreparaties

Vogeltrim plaatsen

Schoorsteenvegen

Dakgoten repareren

Dakinspectie

Platte daken

Dakgoot drain

Schoorsteenkap

Stormschade

Bij ons zit je goed!

Wij krijgen de klus altijd geklaard. Maakt niet uit hoe groot de klus is. Wij onderscheiden ons daarnaast van andere dakdekkers met de volgende USP’s:

Bij ons zit je goed!

Wij krijgen de klus altijd geklaard. Maakt niet uit hoe groot de klus is. Wij onderscheiden ons daarnaast van andere dakdekkers met de volgende USP’s:

Bedrijfsgegevens

Dakrenovatie Expert
Reactorweg 17
3542 AD Utrecht

Copyright 2023 – Gebouwd door Online Bazen

Call Now ButtonBel ons direct!